domingo, 11 de enero de 2009

TÉRMENS 4 - BELLVER 3






Molt mal partit del termens a casa contra el cuer de la lliga que ha demostrat ser un equip molt mermat però molt voluntarios que mai es dona per perdut i l'excés de confiança ha estat a punt de costar-li un gran disgust a l¡'afició de l'equip de la noguera. En una primera part plàcida que ha acabat amb 4-0 a favor dels locals sense exhibir un gran joc, ha arribat l'excés de confiança i la "pajara" juntament amb l'esperit de lluita de l'equip de la credanya que poc a poc ha anat retallant distancies fins a col.locar-se a un sol gol del líder i posar-li la por al cos.













L' aspecte positiu del matx han estat els tres punts que situen el Termens com a lider provisional .





La nota negativa es la mala imatge deixada per un equip que aspira a pujar de categoria, espero aquest mal trangol ens serveixi de lliço i no menysprear a ningun equip, i aprofitar la lliçó d'humilitat a un equip que pocs recorden l'any anterior estava en una situació similar a la vostra.








Un altre aspecte positiu és que l'equip després de la seleccio de jugadors , sembla que poc a poc va essent una pinya on tothom aporta el seu granet de sorra per l'objectiu comú que no és altre que l'ascens.


TÉRMENS: Marc, Mirada, Oriol (2 grogues), "JEP", Ferran, Doudou (1), Marià, Casals (2 grogues), Terré(Sergi), Altisent (2)(Manel), Clarisó (1)(Bifet vermella directa).






No hay comentarios: