lunes, 22 de diciembre de 2008

BELLVÍS 2- TÉRMENS 3

Treballada victòria del Térmens davant un díficil rival com és el bellvís , que segurament estarà implicat en la lluita per l'ascens. El partit va començar amb el Bellvís com a clar dominador, domini que va fructificar en el primer gol local. Tot i aquest domini territorial, les ocasions més clares van ser favorables a l'equip visitant errant dues clares ocasions per inaugurar el marcador. El gol visitant va arribar a les acaballes de la primera meitat ja quan l'equip de la noguera s'havia fet amo i senyor del partit.

En la segona part el domini i les ocasions eren alternes tot i que predominava el centrecampisme.En aquest intercanvi de cops els mes ben parats van ser els jugadors del Térmens que veien com aconseguien empatar el partit amb un penal provocat per Altisent i transformat per Bujaraloz, i com a darrera hora Jammen col.locava el 2-3 definitiu en el lluminós només un ensurt a última hora amb la "possible" lesió del porter visitant va posar l'ai al cor al nombrós grup de sguidors el Térmens desplaçats ahir a Bellvís.

AETERMENS: Marc , Mirada (Sergi) , Casals, "Jep", Oriol, Ferran, Rubén (1) , Marià, Doudou(1), Bifet(1)(Manu) i Altisent(Clarisó).

No hay comentarios: