lunes, 9 de junio de 2008

NOVA TEMPORADA NOVES ILUSIONS

Hem acabat la temporada amb les piles carregades, amb ganes de canviar el panorama de les darreres temporades, per fer-ho pensem que el més important és implicant-hi jugadors del poble.Amb aquesta idea la junta s'ha anat movent per contactar amb els jugadors originàris de Térmens que militen en d'altres equips com Vva de la Barca, Vallfogona, Corbins, etc. i amb altres que acaben de juvenils a l'Escola de futbol La Noguera.

De moment hem aconseguit reunir un total de 6 jugadors, a l'espera de la confirmació de tres més i esperant també la resposta d'altre quatre.Aquest sis jugadors confirmats amb els altres 4 que ja militaven a l'equip (Clarisó,Casals, Mirada i Doudou) formen una base de 10 jugadors provinents del poble cosa que fa més nostre l'equip.

Per altra banda estem amb tractes amb un juvenil provinent de l'AEM, amb el qual l'acord està pràcticament sellat.
Amb tota aquesta base de jugadors i esperant també que decideixin quedar-se jugadors importants com ( Miquel Canfran, Fernando Falcón i Gerard Lladó), L'objectiu que ens marquem és que a dos anys vista el Térmens ja no militi a la Tercera Territorial sinó que pugui estar una mica més amunt i més coincidint amb la cel.lebració del nostre centenari el 2010.

Amb aquestes perspectives, la junta espera que augmenti també el numero de socis i simpatitzants que recolzin diumenge a diumenge el nostre equip.

No hay comentarios: