miércoles, 28 de mayo de 2008

BELLVÍS 6 - TÉRMENS 1

Mal partit, l'últim de la temporada del Térmens. Per començar ens vam presentar amb només 11 jugadors un dels quals estava lesionat. En comemçar el Térmens estava ben situat i arribavem algun que altre cop a porta però fou el Bellvís,l'equip que ;amb un futbol pràctic; es va avançar en el marcador, tot i aquest gol i les dificultats per fer un onze, el Térmens no es va enfonsar i gràcies a una internada de Doudou va aconseguir empatar el matx.

Tot i aquest empat dues badades en defensa consecutives, van propiciar que el Bellvís arribés al descans amb un còmode avantatge de 3 a 1 en el marcador.
Fou en la segona meitat quan va arribar la debacle moral del Térmens ja que en els primers 5 minuts de la repressa van expulsar dos jugadors, Sala i Campistrou per protestar i per dues entrades inocents respectivament.
Tot i això el Térmens amb nou va oferir una bon imatge, va tenir alguna ocasió per marcar i el Bellvís no sabia jugar contra 9, però l'esgotament es va fer present en els jugadors del Térmens i el Bellvís ho va aprofitar per arrodonir el resultat.

El més destacat del partit per dir algú anomenarem al porter Albert Cortés que malgrat els 6 gols encaixats va fer aturades de mérit i fins i tot va aturar un penal, tot i que en el rebuig van marcar.

TÉRMENS: Albert, Fabio , Jordi, Miki, Bep, Pere, Bambo, Oriol, Doudou, Diego, Campistrou.