martes, 17 de marzo de 2009

ARBECA 1 - TÉRMENS 0

Partit tens el que es va viure diumenge al camp de l'Arbeca dos dels equips que lluiten per l'ascens s'enfrontaven.

El matx va començar amb un intercanvi de cops, en els que el migcamp practicament no existía i la pilota anva d'àrea a àrea. En aquest ritme frenètic de joc les ocasions més clares van caure del costat de l'equip, local que gràcies a un penal (això sí, inexistent, però ben buscat pel seu davanter) s'avançà en el lluminós.


A partir d'aquí el partit va canviar de forma radical, al Térmens li va caure com un gerro d'aigua freda aquest gol i no es va saber refer en tota la primera meitat, i l'Arbeca en canvi, que dominava el matx va cedir la pilota als visitants i es va dedicar a esperar ven ordenat en defensa els ínfims atacs d'un Térmens descentrat.

En la segona meitat el Térmens va arriscar més per no va ser fins la darrera mitja hora de joc en que va disposar de clares ocasions de gol que unes vegades e`l porter local (que era un jugador de camp degut a l'expulsió la setmana passada del porter "oficial" i que es va convertir en l'heroi local) i altres la defensa e l'Arbeca van aconseguir desbaratar.

Així doncs una derrota amarga davant un rival directe, que obre més si cab la llista de candidats a l'ascens.

TÉRMENS: Marc, Alejandro(Mirada), "JEP", Doudou (Cortés), Ferran, Sergi (Ignasi), Marià, Rubén, Lluís(Fabio),Altisent, Bifet(Clarisó).

No hay comentarios: