lunes, 16 de febrero de 2009

TÉRMENS 4 - BELL-LLOC 1



Partit extrany el que s'ha jugat aquesta tarda al municipal de Térmens. Un partit en el que ha destacat la pilotada llarga, joc al qual s'adapta millor l'equip visitant, prova d'aquest fet és que el Bell-lloc s'ha avançat en el lluminós durant el primer quart d'hora del matx. Tot i aquest desaventatge el Térmens s'ha sobreposat a l'adversitat més amb ganes que amb bon joc i en una passada llarga molt ben definida per Bujaraloz amb una preciosa vaselina, el Térmens ha aconseguit empatar el partit, i a més amés ha aconseguit donar la volta al marcador amb una bona rematada de cap del lateral Solans a la sortida d'un córner.


Així doncs s'arribava al descans amb una avantatge que dónava tranquilitat a l'equip local després d'haver patit una dolorosa derrota el cap de setmana anterior davant el Barbens , i gràcies a aquesta tranquil.litat de jugar amb el marcador a favor és quan el Térmens s'ha fet amo i senyor del partit creant ocasions que Altisent s'encarregava de materialitzar amb la excel.lent definició que el caracteritza, convertint-lo en l'autèntic "Killer"de l'equip.

La nota negativa del matx ha estat la lesió del lateral Mirada, que des d'aquí esperem es recuperi ben aviat, així com també esperem el ràpid retorn del nostre capità Casals.

AE TÉRMENS: Marc, Alejandro (Mirada)(Fabio), "JEP", Oriol, Ferran(1), Marià, Rubén(1), Sergi ( Lluís), Jordi(Doudou),Bifet(Manu), Altisent(2).

No hay comentarios: