viernes, 28 de noviembre de 2008

RESOLUCIÓ

La Federació Catalana de Futbaol ha resol que el partit disputat fa dues setmanes a Torà ( Torà 1- Térmens 2) suspès al descans, es dóna per finalitza, per tant el Térmens disposa de 3 punts més que el situen en quart lloc en la taula classificatòria i encara té un partit menys, el que es va suspendre a Rialp contra l'Esterri a causa de la pluja.

ENDAVANT TÉRMENS

martes, 18 de noviembre de 2008

EL NOSTRE BON JOC

Darrerament l'equip ha rebut molts elogis i es que el bon joc que desplega no és per a menys, hem aconseguit una idea clara de futbol,i no és altra que tractar bé la pilota i a partir d'aqui crear ocasions de gol. A més a més s'ha assolit també una bona solidesa defensiva degut a que l'equip es mostra com un bloc a l'hora de defensar, ja que són els davanters els nostres primers defenses i a l'inversa els defenses són els primers davanters. Prova d'aquesta filosofia la podem veure reflectida en el video del partit contra l'Arbeca ( Térmens 1 - Arbeca 0) aconseguit de la pàgina: www.esportlleida.com
L'únic matís o però que se'n pot treure d'aquesta temporada és que es podria utilitzar més a Tots els membres de la plantilla.

lunes, 17 de noviembre de 2008

HEM RECUPERAT L'ESCUT

Canviant de tema en quant a resultats i classificació, notificar als simpatitzants de l'A.E. Térmens, com ja us haureu adonat per la portada d'aquest blog, la directiva gràcies a la família Clarisó i al nostre delegat Josep que han pogut recuperar del brodat d'una samarreta antiga del club l'escut que s'havia extraviat durant força temps a tots ells i a la persona que ens va cedir la samarreta MOLTÍSSIMES GRÀCIES.

domingo, 16 de noviembre de 2008

TORÀ 1 - TÉRMENS 2 (Suspés)

Molt bona primera part del Tora, que ha sortit mes enxufat que nosaltres al partit. Fruit d'aixo, s'han adelantat, amb un golas de fora l'area. Despres nosaltres ens hem tret la son , i els hem apretat mes, i hem pogut donar la volta al marcador. Amb 1 a 1 , al Tora li han expulsat un jugador, que al descans a entrat al camp per conversar amistosament amb l'arbitre, per demanar-li, el perque de la seva expulsió, i llavors, l'arbitre ha interpretat que el venia increpar, i el feia fora del camp. Aquest mals modos han fet que alguna gent de Tora, li recrimines la seva actuació. Llavors i davant la sorpresa de tots, ha comentat , que si no venien els mossos ell no sortia altra cop a pitar. Han vingut els mossos, i no ha volgut continuar.

Dir-vos també que l'alineació d'avui ha estat la següent:

Marc Cava , Oriol Sala , Albert Casals , "JEP" , Ferran, Marià Solé , Rubén Bujaraloz, Dani Trullols , Doudou Jammen , Sebastia Altisent i Manel Pascual.

lunes, 10 de noviembre de 2008

TÉRMENS 3 - BELLCAIRE 1

Gran victòria davant el líder de la categoria, fins ara invicte.
Molt bon partit de futbol, el que hem vist avui a Termens. El partit ha començat molt be per nosaltres, ja que al minut 15 ja anavem 2-0. Despres molt mitgcampisme, i alguna ocasio perillosa per part nostra, i una de Bellcaire. La segona part, ha continuat la tònica, on el Termens ha aguantat molt be l'apretada del Bellcaire, i hem sabut contrarestar el fisic dels visitants, amb el bon toc nostre. Ells ens han marcat de penal polemic. El nostre porter ha aturat el primer llançament , i l'arbitre l'ha fet tornar a repetir , perque un dels visitants a entrat a l'àrea. Despres del gol visitant, ens han entrat els tipics nervis, pero al minut 90 el Termens ha sentenciat amb el tercer gol.
Pel Térmens han jugat: Marc , Ferran , Oriol , Casals, "Jep", Rubén, Marià , Dani , Ramón, Pere Bifet i Sebastià Altisent. També han jugat: Manu Pasqual, Sergi Roca, i Gerard Lladó.

Els golejadors han estat Sebastià Altisent, Albert Casals iManu Pasqual.

Amb aquesta victoria el Termens s'afiança ala part noble de la taula, amb esperances de situarse entre els candidats a l'ascens.

domingo, 2 de noviembre de 2008

ESTERRI D'ÀNEU - A.E. TÉRMENS (aplaçat)

Dia massa plujós per a la pràctica del futbol, així ho ha decidit l'àrbitre del partit que s'havia de disputar a Rialp entre l'equip d'Esterri d'Àneu i el Térmens. El camp estava anegat d'aigua però tot i així, segons la meva humil opinió es podia haver jugat, malgrat aquesta opinió els entrenadors d'ambdós equips, juntament amb el col.legiat han decidit no arriscar la condició física dels respectius jugadors i aplaçar l'encontre que segurament tindrà lloc el dia 18/01/09 coincidint amb la festa major de Térmens, per aquest motiu s'intentarà canviar l'ordre dels desplaçaments fent que l'esmentat dia sigui l'Esterri qui jugui a Térmens i a la segona volta a la inversa.
Esperem que aquesta jornada de descans obligada no talli la ratxa ascendent de l'equip de la noguera que la setmana vinent rep al líder de la categoria: el bellcairenc on es necessita tot el suport possible de l'afició.