lunes, 10 de noviembre de 2008

TÉRMENS 3 - BELLCAIRE 1

Gran victòria davant el líder de la categoria, fins ara invicte.
Molt bon partit de futbol, el que hem vist avui a Termens. El partit ha començat molt be per nosaltres, ja que al minut 15 ja anavem 2-0. Despres molt mitgcampisme, i alguna ocasio perillosa per part nostra, i una de Bellcaire. La segona part, ha continuat la tònica, on el Termens ha aguantat molt be l'apretada del Bellcaire, i hem sabut contrarestar el fisic dels visitants, amb el bon toc nostre. Ells ens han marcat de penal polemic. El nostre porter ha aturat el primer llançament , i l'arbitre l'ha fet tornar a repetir , perque un dels visitants a entrat a l'àrea. Despres del gol visitant, ens han entrat els tipics nervis, pero al minut 90 el Termens ha sentenciat amb el tercer gol.
Pel Térmens han jugat: Marc , Ferran , Oriol , Casals, "Jep", Rubén, Marià , Dani , Ramón, Pere Bifet i Sebastià Altisent. També han jugat: Manu Pasqual, Sergi Roca, i Gerard Lladó.

Els golejadors han estat Sebastià Altisent, Albert Casals iManu Pasqual.

Amb aquesta victoria el Termens s'afiança ala part noble de la taula, amb esperances de situarse entre els candidats a l'ascens.