domingo, 26 de octubre de 2008

PRIMERA VICTORIA A CASA

TÉRMENS 1 - ARBECA 0

Primera victoria del Térmens a casa. Ha estat un victòria justa però treballada, davant un bon arbeca que fins i tot hauria pogut esgarrapar un puntet de la seva visita a la Noguera. Victòria curta després d'errar nombroses ocasions, el gol ha estat després que en Ruben Bujaraloz anotés una pena màxima. Cal destacar com sempre a Doudou Jammen com a jugador més incisiu de l'equip local.

Bona dinàmica en la que ha entrat el Térmens que esperem el porti als llocs de privilegi de la taula classificatoria.

martes, 21 de octubre de 2008

VICTÒRIA AMB RESSÒ MEDIÀTIC

Cito Textualment el que diuen els diaris després de la victòria de diumenge.

SEGRE: " L'Angulària va encaixar una merescuda derrota davant el Térmens, que amb les noves incorporacions, van superar en totes les línies el contrari."

LA MAÑANA: " Victòria merescuda del Térmens que va superar en totes les línies als locals. A la segona part es va notar l'experiència dels jugadors provinents de categories superiors, que van decidir el matx".


També vull citar alguns comentaris del blog de www.futbolcatalunya.com:

Anglesola
Registrat: 02 Mar 2008
Missatges: 70
Ubicació: Anglesola
Publicat: Dg Oct 19, 2008 6:47 pm Assumpte:
Angularia 1 - 3 Termens
Ensopegada altra vegada a casa, aquesta gespa es de mala raça.
Victoria merescuda del Termens que ens ha superat en totes les línies.
Sap greu, però s'ha de reconèixer que, encara que nosaltres no hem jugat malament, el Termens ho ha fet millor.
Als 30 minutos ens hem quedat amb 10 per expulsió de doble groga al libero. A la mitja part empat a cero, pero nois, jugar un hora amb un jugador menys, es nota; i s'hi afegim que ens hem trobat un Termens desconegut, molt superior al del any passat, el resultat es que podia haber estat una victòria mes amplia. Es nota la incorporació de jugadors vinguts de categories superiors, con Vilanova la Barca i altres.
No podem fer res mes que felicitar al rival i, a recuperar els punts a fora, que pel que es veu, juguem millor a fora que a casa, tot i el bon estat del camp.
De seguir en aquesta linie, el Termens serà dels punters. Per mi, el millor equip que ha passat per Anglesola.
Ah, Termens, m'alegrat el poder-te saludar. Et desitjo molta sort.
Salutacions, i fins la propera.


CALAMANBOU
Registrat: 02 Abr 2008
Missatges: 1419
Ubicació: PAÏSOS CATALANS
Termens felicitats per la victoria, sembla que puder han et afecte els nous fitxatges?, eu aconseguit una victoria de merit, per que guanya a Anglesola no es pas gens facil.
CALAMANBOU
CRONICA DE LA JORNADA.
ANGULARIA- TERMENS--1-3, EL locals sembla q encara no hi ha trobat el toc a la nova gespa, i ja acomulent dos derrotes seguides a casa, el Termens sembla que comença agafar el toc de la competició i puder l'hi he danar agafant un mica de por.


Podem estar contents pero no despistar-nos hem de seguir treballant.

lunes, 20 de octubre de 2008

ANGULARIA 1 - TERMENS 3

Gran espectacle futbolístic al camp de l'Angulària. Térmens i Angularia ens van oferir un partit força entretingut. A la primera part es van donar intercanvi d'ocasions per part d'uns i altres tot i que les del Térmens eren més clares i si no fos per un estelar Sisco Salvadó ex jugador del Térmens el partit ja estari decidit per banda visitant. La lesió d'Ignasi Pasqual q la mitja hora de joc i la reordenació de peces conseqüència d'aquest fet , amb Ruben Bujaraloz jugant com a lliure, va provocar que el domini i les ocasions s'equilibressin de banda de l'Angulària, tot i que l'expulsió clara i justa del lliure local a les acavalles de la primera part va fer que el Térmens tornés a agafar les regnes del partit.

La segona part va començar amb un Térmens volcat a l'atac amb un Doudou Jammen estelar partícep en 2 dels tres gols que va aconseguir el Térmens, obra de Dani Trullols, Pere Bifet i Manel Pasqual; després que el Térmens hagués fallat dues ocasions claríssimes a boca de gol.

A partir dels tres gols domini tranquil del Térmens on el Sanaüja va aprofitar una de les poques ocasions de les que va disposar en la segona meitat per fer el gol de l'honor.

miércoles, 15 de octubre de 2008

FINAL D'UNA ETAPA

Aquest cap de setmana ha estat el darrer de Toni Vilarrubla, ja que va presentar la seva dimissió, tot i que era previsible que si no la presentava seria destituït, ja que el seu balanç com a técnic de l'AE Térmens no ha estat gens favorable. A més amés l'equip necessita un revulsiu de cara a recuperar psicions en la taula classificatòria, i entrar en els llocs que li pertoca.

és una llàstima perquè en Toni és una persona afable, però mai va saber conduïr el vestidor i els resultats al final han dictat sentència.

Toni molta sort en futures experiències com aentrenador.

lunes, 13 de octubre de 2008

TÉRMENS 1 - BUTSÉNIT 2

Gerro d'aigua freda pe a l'equip local, després d'una treballada victòria al camp del Bell-lloc, diumenge varem veure l'altra cara d'aquest equip, que darrerament ens està donant una de cal i una de sorra. Diumenge vam presencciar aquesta pitjor versió de l'equip.
Després de començar el partit fent-se amb el domini del joc, elaborant diverses ocasions de gol, va aconsegui marcar després d'un llançament de falta materilaitzat per MAnel Pasqual, tot seguit el decorat del matx va canviar totalment. El butsenit es va anar apoderant del domini i de les ocasions de gol aconseguint l'empat poc abans d'arribar al descans.
Durant la segona part vam seguir amb la mateixa tònica, domini territorial del Butsénit amb diverses ocasions de gol, i així arribà el gol de la vitoria. El Térmens no reaccionava i ncara patia alguna ocasió més en contra ue només la bona actuació de Marc va abortar. Només al final Doudou Jammen vadisposar d'una claríssima ocasió que va errar pe ben poc.
Al final el Térmens va perdre tres punts que hauria d'haver assegurat.

miércoles, 8 de octubre de 2008

RECORDATORI

La junta directiva de l'AE Térmens recorda a aquelles persones que es vulguin fer socis de l'AE Térmens, que un cop inscrits com a socis podrán gaudir d'un descompte de 15% EN ULLERES GRADUADES i un 10% EN ULLERES DE SOL o ALTRES PRODUCTES de NATURAL ÒPTICS BALAGUER.

NO US HO DEIXEU PERDRE
ANIMEU-VOS

NOU PATROCINADOR

En un altre ordre de coses anunciar també que s'ha tancat un altre acord publicitari amb l'empresa Ginesta la qual ha fet una aportació econòmica al club a canvi d'una tanca publicitària. És un altre dels èxits de la junta directiva.

A BUSCAR LA SEGONA VICTORIA

Diumenge a les 16'15 al Municipal de Térmens es disputarà el partit de lliga AE Térmens - Butsènit C.F, on l'equip local intentarà aconseguir la segona victoria de la temporada i obtenir els tres punts en joc que els atansaria a la zona noble de la taula classificatòria.
Després d'uns dies de discussions i mala maror extraesportiva, l'equip s'ha d'unir al màxim i fer una "pinya" per tal d'aconseguir el nostre objectiu comú, que no és altre que el de realitzar una bona temporada, i no hi ha res millor per superar els mals tràngols que les victories.

Per aquest motiu també volem fer una crida a l'afició per a que s'atansi diumenge al municipal i ens regali el seu suport que els jugadors tan anhelem.

domingo, 5 de octubre de 2008

BELL-LLOC 1 - TÉRMENS 2


Primera victòria de l'equip de la noguera davant d'un rival situat en la part alta de la classificació. Els visitants en un partit d'infart han aconseguit la preuada victoria que els apropa un xic a la zona noble de la taula. Ruben i Doudou han estat els golejadors. L'equip ha sabut contrarrestar les baixes amb entrega i pundonor, que els ha conduït a la victoria. Cal destacar també la labor defensiva de Casals,Mirada,Lladó,Terré, Oriol i Marc que han defensat amb dents i ungles el resultat.