lunes, 20 de octubre de 2008

ANGULARIA 1 - TERMENS 3

Gran espectacle futbolístic al camp de l'Angulària. Térmens i Angularia ens van oferir un partit força entretingut. A la primera part es van donar intercanvi d'ocasions per part d'uns i altres tot i que les del Térmens eren més clares i si no fos per un estelar Sisco Salvadó ex jugador del Térmens el partit ja estari decidit per banda visitant. La lesió d'Ignasi Pasqual q la mitja hora de joc i la reordenació de peces conseqüència d'aquest fet , amb Ruben Bujaraloz jugant com a lliure, va provocar que el domini i les ocasions s'equilibressin de banda de l'Angulària, tot i que l'expulsió clara i justa del lliure local a les acavalles de la primera part va fer que el Térmens tornés a agafar les regnes del partit.

La segona part va començar amb un Térmens volcat a l'atac amb un Doudou Jammen estelar partícep en 2 dels tres gols que va aconseguir el Térmens, obra de Dani Trullols, Pere Bifet i Manel Pasqual; després que el Térmens hagués fallat dues ocasions claríssimes a boca de gol.

A partir dels tres gols domini tranquil del Térmens on el Sanaüja va aprofitar una de les poques ocasions de les que va disposar en la segona meitat per fer el gol de l'honor.

No hay comentarios: