viernes, 29 de agosto de 2008

TERMENS 3 - PARDINYES 4

Partit entretingut el disputat ahir al municipal de Térmens amb dos equips de la mateixa categoria , que es va decidir del cantó groc i negre degut als errors defensius generalitzats de l'equip local. Tot i així és un resultat injust per les bones ocasions errades pel conjunt blaugrana, el joc de l'equip poc a poc es va consolidant i de cara a l'imminent inici de la lliga les coses poden anar molt millor.

ESTEM AL GRUP 22

Avui s'ha fet oficial a la pàgina web de la federació han publicat els calendaris de 3era Territorial i el Térmens està al grup 22 si voleu consultar el calendari ho podeu fer al lloc següent:
http://www.fcf.cat/pub/vercalendario.asp?grupocat=2&idCompeticion=222&origen=1&idgrupo=22

sábado, 23 de agosto de 2008

TERMENS 2 - CORBINS 1


Treballada victoria per la mínima del Térmens davant un rival de major categoria com és el Corbins (2ona Territorial). Avui el Térmens ha jugat com un equip, encara s'han de pulir alguns defectes però l'actitud d'avui és la correcta, i afegir que avui faltaven jugadors, a priori importants com en Dani Trullols, en Rubén Bujaraloz o en Josep Mª Mirada, tot i això, l'efectivitat d'en Pere Bifet, autor dels dos gols del matx i la fermesa defensiva mostrada per Alejandro, Oriol o Ignasi,acompanyada per la seguretat oferida pels porters Albert i Marc (aturada en el penal inclosa)i juntament amb el desgast al migcamp de l'Albert Casals han portat al Térmens al camí de la victòria qu podia haver estat més amplia si en Manel hagués estat encertat de cara a porta.

TERMENS-CORBINS

Un altre partit apasionant de pretemporada davant un segona regional, com és el corbins, esperem que els errors comesos fins ara no es tornin a repetir i el Térmens pugui donar la primera alegria a la seva afició. Recordeu avui a les 19'15h no us podeu perdre aquest interesantissim partit que es disputara al municipal de Térmens

viernes, 22 de agosto de 2008

TÉRMENS 0 - POAL 3

Seguim amb la pobra ratxa de resultats tot i aixi hem pogut observar certa millora en el joc defensivament ens falta encara saber treure millor la pilota, i al migcamp mantenirla més, hem de fer nostre el ritme de partit que fins ara no ho hem aconseguit, a més a més fa falta crear una pinya en el vestidor que encara no s'ha assolit, potser pel fet que l'equip practicament al complet és nou no ho se pero hem de ser pacients i aprofitar la pretemporada per fer les proves necessàries i per fer nostraun estil de joc i forma de jugar que ens dugui a la victoria.

miércoles, 20 de agosto de 2008

avui a redimirse contra el poal

Aquesta nit a les 21'30 de la nit el Térmens té l'ocasió de redimir-se del correctiu rebut diumenge passat enfront l'Alpicat, el rival no és fàcil però el Térmens ha de fer valer la qualitat que té com a equip i treure un resultat positiu que dóni moral de cara a nous enfrontaments.

lunes, 18 de agosto de 2008

TÉRMENS-ALPICAT


Ja ha començat de forma oficial la pretemporada del nostre equip i ens ha deixat un sabor agridolç.El resultat fou força abultat térmens 1- alpicat 9, cosa que demostra que encara ens queda molt a millorar. L'Alpicat va demostrar la diferència que hi ha entre un equip de primera regional amb un de tercera regional si bé, també es cert que es va aprofitar de diverses errades del porter local i algunes de marcatge ocorregudes durant els 20 primers minuts del matx, pel que fa a la segona part l'alpicat va superar al térmens gracies a la seva millor condició física fruit de el major nombre d'entrenaments que duien realitzats fins ara, ja que el Térmens només n'havia realitzat 4.

Tot i aquest resultat abultat es va poder veure que el Térmens intenta jugar la pilota sempre que li és possible i que arriba bé a porta, falta major compenetració entre els jugadors ,que s'anirà adquirint a mesura que anem disputant partits i major definició en els metres finals. Esperem veure una millora el proper dimecres enfront el poal a les 21 hores.

Per altra banda dir que l'equip va estrenar la nova equipació subvencionada per l'empresa Voltes a qui li agraïm molt sincerament l'esforç que ha fet per poder proporcionar-la.

jueves, 14 de agosto de 2008

RECORDEU PARTITS DE PRETEMPORADA

Per a tot aquell interessat en els partits de pretemporada del nostre club pot consultar en la columna de la dreta del blog on hi ha penjat el calendari actualitzat dels dos mesos estivals amb els partits concretats durant aquest període.

domingo, 10 de agosto de 2008

DIES ENTRENO

Aquest passat divendres ens vam trobar per fer el primer entrenament, per ser la primera vegada que ens trobem va ser un entrenament suau amb bon rotllo i els típics retrobaments. Erem 18 jugadors dels quals encara en faltaven 7 més que estaven disputant un torneig d'estiu a Linyola, i algun altre que encara està de vacances.

Per tots els membres de l'equip recordar que els dies d'entrenament de la pròxima setmana són:


Es prega a tothom , que dins les seves possibiltats sigui el més puntual possible.
Moltes gràcies.

jueves, 7 de agosto de 2008

NOU JUGADOR A PROVA

Aquest mati hem rebut la trucada d'un altre jugador per k volia venir a provar amb nosaltres es tracta d'un migcentre defensiu i organitzador k fins lany passat militava a les files del Balafia el seu nom es Diego ha jugat altres cops contra el Termens jo crec que ens pot ser util pero sera l'entrenador qui tindra la ultima paraula com veieu estem fent un equip de garanties per estar de meitat de taula en endavant espero es compleixin les prediccions

miércoles, 6 de agosto de 2008

COMENÇA EL NOU PROJECTE


Ja és oficial la pretemporada de l'AE Termens comença divendres a les 21'15 amb el primer entrenament del nou equip per preparar ja el primer amistós contra tot un primera regional com és l'Alpicat el proper dia 17 d'Agost de 2008. Esperem que aquest equip amb el retorn d'ultima hora de Diego Gatti i altres jugadors a prova com Dani Tirado i Joan ens pugui donar moltes alegries.