lunes, 18 de agosto de 2008

TÉRMENS-ALPICAT


Ja ha començat de forma oficial la pretemporada del nostre equip i ens ha deixat un sabor agridolç.El resultat fou força abultat térmens 1- alpicat 9, cosa que demostra que encara ens queda molt a millorar. L'Alpicat va demostrar la diferència que hi ha entre un equip de primera regional amb un de tercera regional si bé, també es cert que es va aprofitar de diverses errades del porter local i algunes de marcatge ocorregudes durant els 20 primers minuts del matx, pel que fa a la segona part l'alpicat va superar al térmens gracies a la seva millor condició física fruit de el major nombre d'entrenaments que duien realitzats fins ara, ja que el Térmens només n'havia realitzat 4.

Tot i aquest resultat abultat es va poder veure que el Térmens intenta jugar la pilota sempre que li és possible i que arriba bé a porta, falta major compenetració entre els jugadors ,que s'anirà adquirint a mesura que anem disputant partits i major definició en els metres finals. Esperem veure una millora el proper dimecres enfront el poal a les 21 hores.

Per altra banda dir que l'equip va estrenar la nova equipació subvencionada per l'empresa Voltes a qui li agraïm molt sincerament l'esforç que ha fet per poder proporcionar-la.

No hay comentarios: