miércoles, 28 de mayo de 2008

BELLVÍS 6 - TÉRMENS 1

Mal partit, l'últim de la temporada del Térmens. Per començar ens vam presentar amb només 11 jugadors un dels quals estava lesionat. En comemçar el Térmens estava ben situat i arribavem algun que altre cop a porta però fou el Bellvís,l'equip que ;amb un futbol pràctic; es va avançar en el marcador, tot i aquest gol i les dificultats per fer un onze, el Térmens no es va enfonsar i gràcies a una internada de Doudou va aconseguir empatar el matx.

Tot i aquest empat dues badades en defensa consecutives, van propiciar que el Bellvís arribés al descans amb un còmode avantatge de 3 a 1 en el marcador.
Fou en la segona meitat quan va arribar la debacle moral del Térmens ja que en els primers 5 minuts de la repressa van expulsar dos jugadors, Sala i Campistrou per protestar i per dues entrades inocents respectivament.
Tot i això el Térmens amb nou va oferir una bon imatge, va tenir alguna ocasió per marcar i el Bellvís no sabia jugar contra 9, però l'esgotament es va fer present en els jugadors del Térmens i el Bellvís ho va aprofitar per arrodonir el resultat.

El més destacat del partit per dir algú anomenarem al porter Albert Cortés que malgrat els 6 gols encaixats va fer aturades de mérit i fins i tot va aturar un penal, tot i que en el rebuig van marcar.

TÉRMENS: Albert, Fabio , Jordi, Miki, Bep, Pere, Bambo, Oriol, Doudou, Diego, Campistrou.

viernes, 23 de mayo de 2008

ÚLTIMA JORNADA



Arribem a l'última jornada de lliga plena d'emocions i d'incerteses en la part alta trobem que només el poal té assegurat l'ascens, les altres dues places se les disputen el Gerb, el Coll de Nargó i la Fuliola, els dos primers a fora de casa a camp del Vva de l'Aguda i del Bell-lloc respectivament, en canvi la Fuliola rep al Verdú.

Per la part baixa , que es la que ens afecta el Peramola restarà com a cuer de la taula, mentre que el Bell-lloc ocuparà la penúltima posició, la 16ena, 15ena i 14ena posició se l'han de disputar el Butsènit, Térmens i Bellver.

Bellver defensara les seves opcions a casa contra el Torà, en canvi Butsènit i Térmens ho faran fora de casa a Barbens i Bellvis respectivament.

Si algú vol segir esdeveniments dir que l'horari oficial dels partits es a les 18 hores

Sort a tots els equips.

martes, 20 de mayo de 2008

TÉRMENS 0 - BARBENS 3

.Avui portem males notícies per als seguidors de l'AE Térmens ja que diumenge l'equip no va saber estar a l'alçada de les circumstàmcies, podem excusar el mal resultat i pitjor partit en baixes importants com les del central Josep Mª Mirada, però el cert es que el partit va ser un desordre generalitzat, degut a decisions tàctiques puntuals i a l'actitud dels propis jugadors així doncs, un Barbens ordenat va saber treure profit d'aquesta situació i es va emportar els tres punts en joc.
.
En aquest partit es fa difícil destacar algun jugador, però tot i així destacarem al nostre capità Albert Casals que demostrava una vegada més que és qui porta la veu cantant en la nostra zaga defensiva
Ara només toca defensar la 14ena posició al camp del bellvís un partit que es presenta força interessant per la proximitat i rivalitat entre els dos pobles i en el que intentarem acomiadar la temporada amb una victòria, per encarar el procés de remodelació del club amb il.lusió

miércoles, 14 de mayo de 2008

balanç del tècnic

El partit corresponent a l'última jornada de la primera volta de la competició, i després dels mals resultats aconseguits fins aleshores (14 punts dels dels 48 possibles ) van propiciar que la Junta directiva decidís incorporar un nou entrenador per donar un nou aire a l'equip.

El tècnic escollit fou TONI VILARRUBIA després de 15 jornades l'equip ha conseguit 17 punts dels 45 possibles hi ha certa millora respecte l'anterior tècnic (cal dir que ens van prendre un punt del SAnauja amb lo que serien 16 punts), això s'ha aconseguit amb el nou sistema 4-3-3 més ofensiu que l'anterior 4-1-3-1-1 cal destacar la derrota per 0-10 contra l'Arrels com a pitjor moment i l'empat contra Sanauja(encara que ens van fotre el punt) com a milor moment.

Cal dir però que la manca d'afluencia d'efectius tant als entrenos com als partits fa dificil jutjar la tasca del míster, però esperem que amb la previsible rentada de cara del club i equip de cara a l'any que ve ens permeti jutjar amb més fidelitat la feina de l'entrenador.

Molta Sort!

lunes, 12 de mayo de 2008

CRÒNICA BELL-LLOC-TÉRMENS

Tot i que el Bell-lloc, rival de diumenge passat, pot semblar fàcil; degut a la seva posició a la taula, el Térmens es va trobar amb moltes dificultats, tant de joc; que no va ser tot el fluid que ho venia essent els darrers partits, com de manca d'efectius força importants en l'equip inicial ( Casals i Nando) cosa que va fer que el Térmens només es presentés a Bell-lloc amb 11 jugadors i no va ser fins ben iniciat el matx que va arribar un efectiu més per al partit(Campistrol).


El partit no va començar gaire bé pel Térmens ja que es va trobar amb el marcador en contra al minut 20 de joc, gràcies a una badada defensiva en el marcatge d'un córner, tot i així i malgrat el pobre joc que manifestava l'equip visitant aquest mínim avantatge es va mantenir fins al descans.

En la segona meitat el Térmens va mostrar una mica més d'ambició i Clarisó a pilota parada establia l'empat amb un gran gol, tot i aquest revulsiu, una altra badada defensiva , amb error arbitral inclós; ja que no va assenyalar un clar fora de joc; el Bell-lloc assolia un altre cop avantatge en el marcador. Avantatge que Clarisó altra volta, aquest cop amb l'ajuda de l'atzar conseguia neutralitzar.

Al final empat a 2 punts que serveix al Térmens per optar a avançar un lloc més en la taula si diumenge que vé aconsegueix batre el Barbens a casa amb tot l'ajut possible de l'afició.


Com a destacat del partit podem anomenar Pere Clarisó que amb els seus dos gols va salvar un punt de la visita a Bell-lloc i amb els quals ja en suma 16 en la lliga.


BELL-LLOC:Porat, Consola, Millat, Altisent(Nicolae), Lahoz(Mayoral), Corbell, Montserrat, Mllona(Manga), Luciano,Bosc i Belmonte(Rúbies).


TÉRMENS: Albert, Gerard, "BEP", Jordi, Alejandro, Miki, Fabio, Oriol, Doudou(Alberto), Pere Clarisó i Diego.

miércoles, 7 de mayo de 2008

PROPERA JORNADA I CLASSIFICACIÓ

TERCERA CATEGORIA TERRITORIAL CAMPIONAT DE LLIGA 2007/2008 Grup: 22 Jornada: 31

COLL DE NARGO, C.F. "A" 60
POAL, C.F. "A" 60
GERB, UE. "A" 59
ARRELS,CE. "A"58
LA FULIOLA, C.E. "A" 56
ANGULARIA D'ANGLESOLA CF. "A" 56
PALAU ANGLESOLA, C.F. "A" 55
SANAUJA C.F. "A" 54
VILANOVA DE L'AGUDA U.E. "A" 48
BELLVIS, C.F. "A" 45
VERDU-VALL DEL CORB, C.F. "A" 43
TORA, C.F. "A" 34
BARBENS, C.F. "A" 32
TERMENS, A.D. "A" 29
BUTSENIT, C.F. "A" 28
BELLVER, C.E. "A" 24
BELL-LLOC C.F. "A" 18
PERAMOLA, UE "A" 14

La propera Jornada és la número 32 de la lliga i si es dónen els resultats adients el Térmens potigualar el Barbens a la taula classificatòria.


VILANOVA DE L'AGUDA U.E. ''A'' - TORA, C.F. ''A'' 17'15h

GERB, UE. ''A'' - COLL DE NARGO, C.F. ''A'' 12'15h

BELLVER, C.E. ''A'' - BUTSENIT, C.F. ''A'' 17'15h

BELL-LLOC C.F. ''A'' - TERMENS, A.D. ''A'' 17'15h

BARBENS, C.F. ''A'' - ARRELS,CE. ''A'' 17'00h

BELLVIS, C.F. ''A'' - VERDU-VALL DEL CORB, C.F. ''A'' 17'15h

POAL, C.F. ''A'' - PERAMOLA, U.E. ''A'' 17'15h

LA FULIOLA, C.E. ''A'' - ANGULARIA D'ANGLESOLA CF. ''A'' 11'30h

SANAUJA C.F. ''A'' - PALAU ANGLESOLA, C.F. ''A'' 17'15

lunes, 5 de mayo de 2008

TÉRMENS 1 - BELLVER 0

El partit d'ahir diumenge al matí va ser un partit molt disputat degut a les necessitats de punts per part dels dos equips. El Térmens va sortir molt posat en el partit i durant la primera meitat va disposar de més i més clares ocasions per marcar, i de fet ho va fer al minut 11 de la primera part mitjançant Albert mesalles "Killer", que el va cel.lebrar amb una dedicatòria força especial.


A partir d'aquest gol el Térmens va portar la batuta del partit i es va dedicar a mantenir l'avantatge assolit i buscar la sentencia al contraatac.

Sentencia que no va arribar, tot i disposar de clares ocasions per marcar, encara que el Bellver també en va disposar d'alguna.

TERMENS 1: Albert Cortés,Gerard(Fabio),Jordi , Albert Casals, "Bep", Oriol (Ramón), Miki, Nando, Pere (Alberto), Mesalles i Diego.

BELLVER 0: Rodríguez, González, Martínez , Ridañes , Lara(Serra), Tomàs, Nieves ,Torra, Francisco, Xam i Pedraza.

Al final però els tres punts es queden a casa i el termens que adelanta un lloc en la taula.

sábado, 3 de mayo de 2008

PARTIT IMPORTANT TERMENS - BELLVER


Demà diumenge a les 11'45 del matí hi ha un important partit entre dos equips de la part baixa de la taula classificatòria el Térmens i el Bellver.

El Térmens afronta el match amb unes ganes terribles ja que a la primera volta no es va poder disputar per problemes amb el camp i amb la data elegida per la federació.

A més a més si el Térmens guanya adelantarà el Bellver a la taula, cosa que maquillaria una mica la mala temporada de l'equip local.


Esperem tinguem el màxim suport possible des de les graderies.


( Aqui tenim les fotos abans de l'entreno de la setmana preparant aquest important partit)