lunes, 12 de mayo de 2008

CRÒNICA BELL-LLOC-TÉRMENS

Tot i que el Bell-lloc, rival de diumenge passat, pot semblar fàcil; degut a la seva posició a la taula, el Térmens es va trobar amb moltes dificultats, tant de joc; que no va ser tot el fluid que ho venia essent els darrers partits, com de manca d'efectius força importants en l'equip inicial ( Casals i Nando) cosa que va fer que el Térmens només es presentés a Bell-lloc amb 11 jugadors i no va ser fins ben iniciat el matx que va arribar un efectiu més per al partit(Campistrol).


El partit no va començar gaire bé pel Térmens ja que es va trobar amb el marcador en contra al minut 20 de joc, gràcies a una badada defensiva en el marcatge d'un córner, tot i així i malgrat el pobre joc que manifestava l'equip visitant aquest mínim avantatge es va mantenir fins al descans.

En la segona meitat el Térmens va mostrar una mica més d'ambició i Clarisó a pilota parada establia l'empat amb un gran gol, tot i aquest revulsiu, una altra badada defensiva , amb error arbitral inclós; ja que no va assenyalar un clar fora de joc; el Bell-lloc assolia un altre cop avantatge en el marcador. Avantatge que Clarisó altra volta, aquest cop amb l'ajuda de l'atzar conseguia neutralitzar.

Al final empat a 2 punts que serveix al Térmens per optar a avançar un lloc més en la taula si diumenge que vé aconsegueix batre el Barbens a casa amb tot l'ajut possible de l'afició.


Com a destacat del partit podem anomenar Pere Clarisó que amb els seus dos gols va salvar un punt de la visita a Bell-lloc i amb els quals ja en suma 16 en la lliga.


BELL-LLOC:Porat, Consola, Millat, Altisent(Nicolae), Lahoz(Mayoral), Corbell, Montserrat, Mllona(Manga), Luciano,Bosc i Belmonte(Rúbies).


TÉRMENS: Albert, Gerard, "BEP", Jordi, Alejandro, Miki, Fabio, Oriol, Doudou(Alberto), Pere Clarisó i Diego.

5 comentarios:

dellin dijo...

Nomes comentar que el taxista no es diu Campistrol, sino Campistrou.

Endavant Termens !!!!!!

dellin dijo...

Vaya tiarro el de la foto. UHHHH guapo

dellin dijo...

Per cert, no fiquis mes no de l'ajuda de l'aficio, que els demes equips sen deuen riure. Ja saps que nomes vindran el Joe i la seva peña de trompes, les novies( que animen força ) , i algu que no sabia com matar la tarda. Jejejejjjejejeje. Segur que el camp estarà a rebentar. Amb l'animació de la peña "El Taxista", l' apoyo incondicional de la " Canfran quedate", i "Nando piensatelo" , i la segura presencia de les penyes " Be Bep, be" i "Pere ,saltan alguna" . Tot amenitzat per les xarangues "El Porro" en honor al Ramon i la famosa " LA TRANCA " , que ja sabem tots per a qui va.
JEJEJEJEJEJEJE

Quina poca feina que tinc.

Futbol dijo...

si jjeejejejej pero a vere si feu correr al poble lo del blog i algu ho mira i satreveix a venir jijijijj
per cert veste pensant lo de fer un calendari sexy per fer quartos jajaja

Futbol dijo...

no sóc l'albert, sóc una aficionada del termens, només dir que aquest equip necessita més fondo físic, així que ànim que ja queda poc i a guanyarrrrrrrrrr!!!