miércoles, 11 de junio de 2008

NOTICIA TRISTA

Avui és un dia trsit per l'AE TÉRMENS ja que la nostra "locomotora" ens deixa, si amics, el Miquel Canfran (Miki) fitxa pel Gerb és una veritable llàstima perquè comptàvem amb ell per al nou projecte però no podrà ser,tot i així ell sap que sempre té les portes obertes per si s'ho repensa o per si mai decideix tornar amb nosaltres de moment només ens queda desitjar-li tota la sort del món en aquesta nova etapa que començarà ja que es tracta d'un gran jugador i més gran persona de tot cor Miki t'enviem una gran abraçada.
( Ho sento miki l'havia de penjar)
Aquesta notícia però no ha de fer minvar la nostra il.lusió de fer un gran equip ja que cada cop són més els jugadors que s'interesen per venir a jugar amb nosaltres, ja que estàn confirmats dos juvenils més i potser aviat podrem confirmar la incorporació de dos jugadors que poden ser importants en el nou equip.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Sabia que aquesta foto, tard o d'hora sortiría a la llum. Bé, tinc bons amics al Térmens i esteu segurs que no perdrem el contacte.

dellin dijo...

Gracies Sr. Canfran per aquest anys de futbol que hem pogut compartir. Un gran company i millor persona. Sempre et recordarem per les teves ganes, i profesionalitat, per l'esforç incansable, i pel teu superxut,jejeje. Un jugador que pasara a l'historia del Termens, per la seva calitad, i pel seu unic acudit, que sempre estara gravat en el nostre cor.
Gracies , company. Sempre tindras les portes obertes de Termens. ( no et dono la clau , perque no la tinc que si no ....)