sábado, 28 de marzo de 2009

ESTERRI 2 -TÉRMENS 2



Horrorós partit del Térmens,aquest dissabte en la seva visita al camp de Rialp. L'entrenador de la Noguera, obligat per les nombroses baixes, va canviar l'habitual 4-4-2 per un 3-5-2 que mai va funcionar. Aquest sistema va ocasionar un gran espai al migcamp que va ocasionar que el Térmens durant la primera meitat, mai fos el dominador del matx, creant alguna que altra ocasió al contraatac i rebent una sèrie d'accions perilloses incloses el gol de l'Esterri que es va avançar en el marcador.


Minuts després en una acció de contraatac el nostre interior Doudou va establir l'empat amb el que s'arribaria al descans.
La segona meitat va canviar un xic el decorat del partit, el Térmens va sortir amb més ambició de guanyar i l'Esterri sense renunciar al contraatac es defensava força bé dels atacas dels visitants. Fins a 3 clares ocasions de gol va desaprofitar el Térmens per avançar-se en el marcador, fins que un altre cop Doudou de jugada personal va tornar a avançar a l'equip de la Noguera. En aquest moment el Térmens va començar a relaxar-se fins que a les acaballes del partit l'Esterri amb un gran gol aconseguia posar les taules en el lluminós.


Així doncs el Térmens ha perdut dos punts importantíssims en la seva lluita per l'ascens.




TÉRMENS: Marc, Mirada, Terré(Clarisó), Ferran, Doudou(2), Sergi, Rubén, Jordi, Lluís(Fabio), Bifet i Altisent

No hay comentarios: